1 post
Skip to main content

24 letenyei család kap ingyen 25 csirkét és hozzá 20 kg tápot

2024. április 07.
Letenye Média

24 letenyei család kap ingyen 25 csirkét és hozzá 20 kg tápot

Elbírálták a 2024. évi Letenyei Baromfitartási Programra érkezett pályázatokat az április 4-én megtartott képviselő-testületi ülésen - számolt be Farkas Szilárd polgármester, aki hozzátette: a pályázatot, felhívást - Mikóné Farkas Ildikó alpolgármester tavalyi évben tett kezdeményezésére - még márciusban hirdette meg a képviselő-testület a helyben szokásos módon a letenyeiek körében.

csirke

Erre a célra pedig az önkormányzati költségvetésből biztosítottak elkülönített forrást, így nem pályáztak a 2023. évi országos szociális portaprogramra, mely egyre bonyolultabb adminisztrációs terheket rótt a pályázókra.

A helyi felhívásra 26 pályázat érkezett be, melyből 24 pályázat (letenyei család) kapott zöld utat. Családonként 25 csirkét és 20 kg tápot biztosít az önkormányzat április 12-én a sikeresen pályázó családoknak.

A családok értesítése - az átadási helyszín tekintetében - már folyamat van a közös önkormányzati hivatal munkatársai részéről - tudatta Facebook oldalán vasárnap Letenye Város Önkormányzata.


Kapcsolódó cikkek

Hírstart friss hírek