1 post
Skip to main content

Ingyen kaphatják meg a mentők a megszüntetett letenyei orvosi ügyelet épületrészét

2024. március 24.
Letenye Média

Ingyen kaphatják meg a mentők a megszüntetett letenyei orvosi ügyelet épületrészét

Február végén az Országos Mentőszolgálat regionális igazgatójával, Dr. Haness Jánossal, Vincze Luca megyei vezető mentőtiszttel, a szervezet műszaki szakemberével, és a helyi mentőállomás vezetőjével, Vlaj Zoltánnal tárgyalt Farkas Szilárd polgármester, Mikóné Farkas Ildikó alpolgármester és a közös önkormányzati hivatal városfejlesztési- és műszaki osztályvezetője.

A Letenye, Kárpáti utca 3/A. szám alatti, megüresedett, 2023. október 31. napjáig sürgősségi orvosi ügyeleti ellátással összefüggő funkciót betöltő épületrész helyiségeinek további sorsáról születhet megegyezés márciusban.

Letenye orvosi ugyelet archiv

(Tavaly novembertől a tiltakozások ellenére központilag megszüntették az ügyeleti ellátást Letenyén)

Az Országos Mentőszolgálat térítésmentes használatba veszi az ingatlant és néhány ingó tárgyat, a már működő letenyei mentőállomás mentési feladatainak elősegítése érdekében.

A személyes egyeztetés további fontos témája a mentőállomás épületének és garázsainak felújítása volt - közölte Facebook oldalán Letenye Város Önkormányzata.

A letenyei sürgősségi háziorvosi ügyeletet 2023 novemberében az érintett önkormányzatok és a lakosság tiltakozása ellenére központilag szüntették meg.


Kapcsolódó cikkek

Hírstart friss hírek