1 post
Skip to main content

Baba született? A legjobb ajándékok friss szülők számára

2023. október 22.
Letenye Média

Baba született? A legjobb ajándékok friss szülők számára

(x) Az élet legnagyobb örömeinek egyike, ha új taggal bővül a család. Általában ilyenkor a friss anyukának, apukának a legszebb ajándék maga az édesen mosolygó, örökmozgó csöppség. Ám egyértelmű, hogy ha átmegyünk hozzájuk, valamivel szeretnénk meglepni a családot. Ehhez adunk most néhány ötletet!

Egy boldog, új, de kihívásokkal teli kezdet

Egy csecsemő megszületése – legyen bárhányadik testvér is – mindig vízválasztó egy család, különösen egy pár életében. Az összeköltözés, a házasságkötés, a közös építkezés után íme, egy újabb, boldogító, mégis nehéz próbatétele a kapcsolatuknak.

Az új helyzethez való alkalmazkodáshoz minden segítség jól jön. Az Ajándék Magic kínálatában egyedi bodyk között válogathatunk, melyek között számtalan kedves mintát és variációt fellelhetünk, kisfiúknak és kislányoknak egyaránt.

kisbaba testver ajandek body

A 3+1 leghasznosabb ajándék az új családnak

  1. Babaruhák

A ruha ebben a korban (és még jó pár évig) kifejezetten fogyóeszköz. A pici bármikor kinőheti, leeheti, elszakíthatja – így sosem lehet belőlük elég. A gyorsan növő picurokhoz folyamatosan alkalmazkodnia kell a szülőknek, ételekben és ruházatban is. Ezért is lehet nagyon jó ajándék néhány babaruha (természetesen csak azután, hogy valahogy megtudtuk a pici méretét).

Egy body azért is lehet jó választás, mert jóval egyedibb, mint egy bolti babaruha. Általa az ifjú szülők is látni fogják: valóban gondolkodtunk az ajándékon. Ráadásul, ha egy magas minőségű darabot szerzünk be, annak jó eséllyel az anyaga is, mintája is időtálló. Így akár a következő babának is jó lehet majd.

  1. Minden, ami eldobható és gyakran használható

Babafürdetők, nedves törlők, pelenkák, cumik és előkék: egy ezekből összeállított, praktikus csomaggal könnyebbé tehetjük a kis család életét.

  1. Foglalkoztató játékok, mesekönyvek

Ahogy cseperedik a baba, és nyiladozik az értelme, már elkezdhetnek neki mesélni a friss szülők. Először még csak egyszerűbb képeskönyvekkel, aztán ahogy egyre nagyobb lesz, már hosszabb mesékkel lesz érdemes próbálkozni. Erre felkészíthetjük a párt, ha néhány, különböző korosztálynak készült mesekönyvet ajándékozunk nekik.

+1. A kuponok varázsa

Az első napokban, hetekben, hónapokban gyakorlatilag semmire sincs ideje a szülőknek a baba gondozása mellett. A segítségről vagy házhoz rendelhető ételekről szóló kuponokat ezért egészen biztos, hogy nagyra értékelik majd.

Így válasszunk bodyt a picinek!

Ha egy egyedi, kedves mintájú body mellett voksolunk, egy dolgot már előre fontos tudnunk. Méghozzá azt, hogy nincs két egyforma méretű újszülött: aprócskább és nagyobb babák egyaránt születnek. Így ahhoz, hogy valóban hasznos, hordható ruhadarabot vegyünk a kisbabának, kérdezzünk rá finoman a kicsi méretére a szülőknél!

Így elkerülhetjük, hogy a szeretettel kiválasztott ruhadarab végül túl kicsi legyen. Az Ajándék Magic webshopjában akár a friss anyukát is meglephetjük egy anya-lánya szettel. Sőt: az újonnan nagytesóvá váló, idősebb lurkót is egy nagyobb bodyval.


Kapcsolódó cikkek

Hírstart friss hírek