1 post
Skip to main content

Mi minden fér még bele az idei nyárba?

2023. augusztus 16.
Letenye Média

Mi minden fér még bele az idei nyárba?

(x) Most, hogy már túl vagyunk a nyár java részén, és érezhetően rövidülnek a nappalok, szinte mindenki kétségbeesetten próbálja kihasználni a maradék jó időt. Ilyenkor még minden lehetséges programot beszervezünk magunknak, ugyanakkor felmerül már bennünk az igény arra is, hogy az otthonunkat készítsük fel azokra a napokra, amikor szinte ki sem akarjuk dugni onnan az orrunkat.

Persze nem feltétlenül kell itt nagy átalakításokra vagy munkáltatokra gondolni, hiszen ki szeretné a nyár utolsó napjai lakásfelújítással tölteni? Ugyanakkor ha ügyesen intézed a dolgaidat, akkor akár egy egynapos munkálattal is nagyot tudsz alakítani az otthonodon!

Mit szólnál egy ajtós kádhoz?

Minden bizonnyal te is hallottad már, hogy az otthoni balesetek döntő többsége a fürdőszobában történik. Éppen ezért érdemes kádajtót beépíttetni. Nézd meg az UDOOR fürdőkádajtó referenciáit, és látni fogod, hogy a legegyszerűbb, leghagyományosabb kádból éppúgy lehet ajtós verziót varázsolni, mint ahogy a legtrendibb, legújabb modellből.

furdokadajto beszerelese

A legjobb része pedig ennek az, hogy az előzetes felmérést követően egy nap alatt nyélbe lehet ütni ezt az igen fontos fejlesztést. Sőt, még csak nagy rumlival és hosszas takarítással sem kell számolni, így végképp megéri igényelni a kádajtó beépítését.

Nem felújítás, fejlesztés!

Az imént szánt szándékkal nem felújítást írtunk, mivel a kádajtó beépítése sokkal inkább tekinthető fejlesztésnek. A beszerelésével ugyanis több lesz az otthonod, és az akár egy adás-vétel során is meg fog mutatkozni.

Persze nem muszáj, hogy az előnyök kiélvezéséhez eladd az otthonodat. Épp elég, ha nap mint nap használod a fürdőszobát. A beépítés után ugyanis a lehető legnagyobb biztonságban fogsz tudni akár kádfürdőzni, akár zuhanyozni.

Nem lesz szükség semmilyen akrobatikus mozdulatra, ezáltal csökken a csúszásveszély is. Mivel otthonodon többedmagaddal osztozkodsz, ezért fontos, hogy a fürdőszoba is mindenki igényét kielégítse.

Jobb lesz az egész családnak!

Mert bár a felnőttek, kiváltképp a fiatal felnőttek és a középkorúak azok, akik gond nélkül használják a kádat, azért egy-egy műtét vagy baleset számukra is hozhat kellemetlen meglepetéseket. 

Természetesen ha velünk együtt él egy-egy idős szülő vagy nagyszülő, akkor még inkább nem kérdés, hogy szükség van-e az UDOOR fürdőkádajtó kádajtó beépítésére. És akkor még nem is tettünk említést a gyerekekről, akiknek a hirtelen mozdulatai egyfolytában életveszélyt jelentenek. Sőt, a házi kedvenceket, azon belül is a kutyákat sem hagyhatjuk ki a számításból Bizonyított tény, hogy sokkal nagyobb kedvvel fürdenek, ha a saját lábukon mehetnek be és jöhetnek ki.

Amint láthatod, az egész család profitálhat abból, ha ezt az egynapos munkafolyamatot igénylő átalakítást nem halogatod, hanem még idén nyárra megrendeled!


Kapcsolódó cikkek

Hírstart friss hírek