1 post
Skip to main content

Univerzális eszköz a különböző nagykonyhai feladatokhoz: Az egyetemes konyhagép

2023. július 14.
Letenye Média

Univerzális eszköz a különböző nagykonyhai feladatokhoz: Az egyetemes konyhagép

(x) Az egyetemes konyhagép egy rendkívül sokoldalú eszköz, amely képes látványosan megkönnyíteni és felgyorsítani a konyhai munkafolyamatokat. A motorikus alapgép és különféle munkafolyamatokra kialakított segédgépeinek kombinációja lehetővé teszi - több más funkció mellett - a feldolgozást, aprítást, darálást, passzírozást, szeletelést, kockázást, reszelést és fűszerőrlést, így szinte minden konyhai feladatra alkalmas.

Az egyetemes konyhagép húsdaráló segédgépe

A Nagykonyhai.com Webáruház egyetemes konyhagépe mellé kapható húsdaráló segédgép nagyszerű lehetőséget nyújt a friss húsok, például marha, sertés vagy baromfi darálására. Ez a segédgép lehetővé teszi a kívánt mennyiségű friss darált hús előállítását hamburger húsokhoz, húsgombócokhoz vagy éppen kolbász készítéséhez. 

A húsdaráló segédgép különböző méretű lyukkal ellátott tárcsákkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a darált hús kívánt textúrájának elérését az adott célnak, azaz készítendő ételnek megfelelően.

konyha szakacs

Passzírozó, szeletelő, kockázó, reszelő segédgép

A gasztrometál gyártásában is kapható passzírozó, szeletelő, kockázó, reszelő segédgép sokféle feladatot lát el, ezért rendkívül hasznos a zöldségek, gyümölcsök és egyéb élelmiszerek feldolgozásában. 

A passzírozó funkció lehetővé teszi a paradicsom passzírozását vagy az almák, körték pürésítését. A szeletelő funkció segítségével könnyedén vékony szeletekre vághatjuk a zöldségeket vagy gyümölcsöket. A kockázó betéttel pedig egyenletes kockákra apríthatjuk például a hagymát, a burgonyát vagy éppenséggel a paprikát. Végül a reszelő funkció lehetővé teszi a sajt, zöldségek vagy akár csokoládé finom reszelését.

Fűszerőrlő segédgép

A fűszerőrlő segédgép is az egyetemes konyhagép egyik rendkívül praktikus segédgépe. Ez a kiegészítő lehetővé teszi a friss fűszerek, például bors, só vagy fahéj őrlését. A fűszerőrlő segédgép többféle beállítással rendelkezik, így szabályozhatjuk az őrlés finomságát a kívánt eredmény eléréséhez, az őrölni kívánt alapanyagnak és a felhasználási területnek megfelelően.

Bár az elérhető eszközökről nem adtunk teljes körű bemutatást, talán ennyiből is könnyedén érzékelhető, hogy az egyetemes konyhagép motorikus alapgépe és segédgépei együttesen nagy, mondhatni nélkülözhetetlen segítséget nyújtanak a nagykonyhai munkafolyamatokban. A húsdaráló, passzírozó, szeletelő, kockázó, reszelő, fűszerőrlő, gasztrometál nagykonyhai gépek számos lehetőséget kínálnak az élelmiszerek feldolgozására és elkészítésére. Ezek a praktikus kiegészítők megkönnyítik és felgyorsítják a konyhai teendőket, és lehetővé teszik a kreativitást az ételkészítés terén, nagyban hozzájárulva a professzionális munka hatékonyságának drasztikus javulásához.


Kapcsolódó cikkek

Hírstart friss hírek