1 post
Skip to main content

Keretre feszített számfestő – minden, ami az alkotáshoz kell

2023. július 14.
Letenye Média

Keretre feszített számfestő – minden, ami az alkotáshoz kell

(x) Hol van már az az idő, amikor a művészeknek ácsingóznia kellett egy-egy vászonért, némi festékért vagy egy darab tusért, hogy létrehozhassák felejthetetlen műveiket?

Ma már más idők járnak, hiszen néhány kattintással mindent megvásárolhatsz, ami az önfeledt alkotáshoz szükséges. Arra viszont érdemes odafigyelni, hogy mindig a minőséget válaszd, így semmi sem ronthatja el a zavartalannak szánt kikapcsolódást.

A legjobb készletek

Elárulok egy titkot: a számfestő keretre feszítve az igazi. Így miután kész, rögtön lehet belőle ajándék vagy éppen saját lakásod dísze, és alkotás közben is könnyebb mozgatni, dolgozni vele. Ráadásul ezek a készletek általában tényleg minden fontos eszközt tartalmaznak, méghozzá megfelelő minőségben.

Az Otthonihobbi.hu kínálatában biztos megtalálod a leginkább kedvedre való darabot, hiszen a témaválaszték igen széles. Festhetsz állatokat, városokat, tájakat, embereket, virágokat, vagy lemásokhatsz híres remekműveket is. 

Mediterrán vagy romantikus hangulat okozna örömet? Válassz egy tengerparti éttermet vagy Santorini lépcsőit témádul, és már indulhatsz is egy csodálatos képzeletbeli utazásra! Ha elvontabb hangulatban vagy, a világűr távolabbi zugait is megörökítheted, vagy egy absztrakt képen keresztül újrafogalmazhatod a valóságot. Kalandozz bátran!

festo ecset

Olcsó számfestőnek híg a festéke

Teljesen jogos fogyasztói igény, hogy szeretnél pénztárcakímélő módon vásárolni, de a számfestőkre is igaz a régi piaci bölcsesség: olcsó húsnak híg a leve, azaz az olcsó sokszor drágább, élményben fizeted meg a különbséget.

A számfestéshez megfelelő eszközök kellenek és rissz-rossz vásznon, hulló ecsettel, folyós festékkel még egy vérbeli profi sem tud kifogástalan minőségben alkotni. Válassz magadnak olyan készletet, amelyben minden adott a tökéletes alkotáshoz, ezen keresztül pedig a zavartalan kikapcsolódáshoz. Tűnjön bármennyire kedvezőnek az ár, ne vásárolj magadnak bosszúságot!

Minőség a gyerekeknek is

A számfestés a felnőtteknek is igazi öröm, a gyerekeknek pedig remek terep a fejlődéshez, hogy a finom kézmozdulatokat szórakozva, szinte észrevétlenül sajátíthassák el.

Gyermeked számára válassz mindig az érdeklődésének megfelelő készletet, egy mesefigurával, kedvenc állatával, vagy egy kedves tájjal biztosan nem fogsz mellé. Ügyelj arra hogy a minta nagyobb elemekből álljon, könnyedén lehessen vele haladni, az élénk vidám színek pedig garantálják, hogy jó hangulatban teljen az alkotás.

A gyerekek esetében hatványozottan fontos, hogy a készlet minősége semmiképpen se vezethessen kudarchoz, hiszen az ő érdeklődésük még könnyen más témát keres az első rossz élmény hatására. Némi spórolás fejében nem érdemes megfosztani őket egy remek fejlődési lehetőségtől és egy életre szóló hobbitól.

A számfestő készletek esetében a legfőbb mindig a minőség!


Kapcsolódó cikkek

Hírstart friss hírek