1 post
Skip to main content

A problémáktól a lehetőségek felé: Access Bars

2023. július 13.
Letenye Média

A problémáktól a lehetőségek felé: Access Bars

(x) Bizonyára ismerős számodra az az érzés, hogy a szüleid csak akkor fordítottak rád figyelmet, ha megsérültél vagy megbetegedtél. Ebből a tapasztalatból arra a következtetésre jutottál, hogy problémákat kell teremtened ahhoz, hogy mások figyeljenek rád, hogy közelebb kerülj másokhoz. Ha nincsenek problémáid, akkor láthatatlanná válsz, észre sem vesznek. Nem látnak, nem hallják, amit mondasz, és az elismerés sem jár neked. Örülhetsz, ha nem vagy útban, és nem szidnak le. Ha ezen szeretnél változtatni érdemes megismerned az Access Bars eszközeit.

relax lo

Problémák nélkül unatkoznánk?

Azonban fontos megértenünk, hogy a problémáink csupán kitalált valóságok, nem igazak. Sok ember számára a probléma a bizonyíték arra, hogy az élet nehézkes és gondokkal teli. Azt gondoljuk, hogy problémák nélkül az élet unalmas lenne, hiszen nincs mit megoldanunk. Azonban, ha növeljük a tudatosságunk szintjét, kevesebb problémával találjuk magunkat szemben. Ehhez pedig érdemes minél több Bars kezelést kérni. Még nagyobbat léphetünk előre a tudatosságban, ha elvégezzük az Access Bars tanfolyamot, amelynek csupán egy nap az időtartama, de az egész életünket képes megváltoztatni. A bars 32 pont a fejünkön, amely különböző életterületekhez kapcsolódik és az érintésükkel elengedhetjük a szabad életünkben korlátozó hitrendszereinket.

Problémák helyett lehetőségek

Gondolj csak bele, mi lenne, ha a problémák helyett a lehetőségekre koncentrálnánk? Gyakran vagyunk arra kondicionálva, hogy az élet minden területén csak a problémákat keresgéljük, így kezdetben nehéz meglátni a rejtett lehetőségeket. Az egyik kulcsfontosságú eszközünk a kérdés. Amikor minden helyzettel kapcsolatban kérdéseket teszünk fel, még a negatív események bekövetkeztekor is, például, ha megbetegszünk vagy elveszítjük a munkánkat, új szemszögből közelíthetjük meg a helyzetet. A legtöbben azonnal negatív következtetéseket vonunk le, például, hogy a betegség katasztrófa vagy a munkahely elvesztése tragédia, és elfelejtjük megkérdezni magunktól: Miért történik mindez velem? Soha ne feledkezz meg a kérdések erejéről!

Te mire használod a problémáidat?

Gondolkodj el azon, hogy mire használod a problémáidat. Kérdésként tedd fel magadnak: Milyen nézőpontokat használok, hogy problémává változtassam ezt, ahelyett, hogy lehetőségként látnám? És mi lenne, ha emellett még éberebb figyelmet is kérnél, hogy észrevehesd a felbukkanó lehetőségeket? Ha nem a problémát választanád, akkor most mit választanál?

A változás nem mindig történik meg azonnal


Ne aggódj, ha azonnal nem történik változás. Lehetséges, hogy többször fel kell tenned a kérdéseket, és akár más kérdéseket is meg kell fogalmaznod, míg beindul a változás. Segíthet, ha további kérdéseket teszel fel magadnak, például: Mi jó, helyes vagy megfelelő ebben a helyzetben, amit nem veszek észre? Milyen új lehetőségek jelenhetnének meg itt és most, ha hajlandó vagy észrevenni és lehetőségként tekinteni rájuk?

Ahhoz, hogy az életünkben a lehetőségek izmai megerősödjenek, el kell engednünk a problémáinkra való fókuszálást. Ha csak a problémákra összpontosítunk, azt a nézőpontot visszük magunkkal, hogy amint megoldjuk a problémát, minden más is rendben lesz. Azonban ez a gondolkodásmód hibás, mert alapvetően arra a következtetésre vezet, hogy minden "csak jól" alakul, de mi lenne, ha nemcsak jól, hanem mesésen is alakulna minden?Tehát tedd fel magadnak a kérdést:

Mi más lehetséges, ami eddig nem volt jelen az életemben?

Az életünk átalakításának kulcsa a tudatosság és a kérdések ereje lehet. Ha megváltoztatjuk a gondolkodásmódunkat, és az eddigi problémáink helyett a lehetőségekre koncentrálunk, meglepő felfedezésekre juthatunk.
Ne feledd, te választasz, hogy hogyan tekintesz az életedre és a felmerülő helyzetekre és ha van kedved választhatod az Access Bars tanfolyamot és/vagy kezelést .

Teremtoero.eu


Kapcsolódó cikkek

Hírstart friss hírek