1 post
Skip to main content

Zalaegerszegre érkeznek a guruló gasztronómia nagyágyúi

2023. június 08.
Letenye Média

Zalaegerszegre érkeznek a guruló gasztronómia nagyágyúi

Díjnyertes ételekkel jön a Food Truck Show a Dísz térre!

Ki ne szeretne egyszerre jót enni és közben rászoruló gyermekeknek segíteni, azaz jót tenni? Június 9-11. között ezt mindenki megteheti, hiszen újra Zalaegerszegre jön 9. szezonjában a Food Truck Show, a rendezvényen bárki megkóstolhatja az év díjnyertes street foodjait.

street food

Az esemény évek óta a céljául tűzi ki, hogy helyi, nehéz körülmények között élő gyermekeknek segítsen.

A Food Truck Show-turné a hétvégén Zalaegerszegre, a Dísz térre érkezik. A guruló gasztronómia nagyágyúi a Kuckó Önkéntes Programmal karöltve dolgoznak gőzerővel családi otthonokban nevelt gyerekek élményszerzésén.

street food 2

A rendezvényeik forgalmának 1%-át gyűjtik össze, ebből az összegből a helyszín közelében lévő otthonból hívnak meg gyerekeket, nevelőket.

A Food Truck Show rengeteg truckkal, és digitális, a kocsik oldalán QR-kóddal könnyedén elérhető étlappal vár mindenkit! Sőt, az év díjnyertes truckjai is begördülnek a városba.

street food 3

Jön a közönségszavazás győztese, a tépett malacos szendvicséről híres The Grilled Piggy, és a zsinórban negyedik alkalommal díjazott Legenda Sörfőzde is.

A jó ételeken túl a jó buliban sem lesz hiány! Pénteken Street Retro parti várja az érdeklődőket, szombaton pedig Street Electronic bulival várnak mindenkit a szervezők, mindkét nap 22:00 - 4:00 között - értesültünk a szervezőktől. A rendezvény ingyenesen látogatható és kutyabarát.

Bővebb információ: 
 

street food 4

Truck lista:

Étel:
Corcovado Brazilian Restaurant
Belfrit
NEMO
Che Che Burger
Smokey Monkies
The Grilled Piggy
Meraki
Black Heaven Barbecue
Las Vegan's
Tom-Yum

Ital:
Sanpellegrino
Martini Fiero
PopFröccs
Legenda
Borkas
Costa

Desszert:
DreamSteam
Happy Churros


Kapcsolódó cikkek

Hírstart friss hírek