1 post
Skip to main content

Bőrápolási tippek a harmincas évekre!

2023. május 18.
Letenye Média

Bőrápolási tippek a harmincas évekre!

(x) A szépségápolási rutinban a megelőzés, illetve a már megjelent ráncok, apró szarkalábak kisimítása a cél. Bármilyen szomorú, az általános anyagcsereromlás befolyással van bőrünkre is, a romló vérkeringés pedig fakóbb arcszínt eredményez.

Speciális arcápolás szérumokkal, szemkörnyékápolókkal

A kor előrehaladtával mérséklődik a bőr megújulási képessége, ugyanakkor a szaruleválási folyamatban is változások tapasztalhatók. Idővel egyre mélyülnek a szem körüli ráncok, finom vonalak. Ráadásul csökken a kollagén- és elasztintermelődés. Annak érdekében, hogy bőrünk megőrizze ragyogó, élettel teli külsejét, alkalmazhatunk speciális szemkörnyékápolókat, szérumokat, melyek beszerezhetők a BIOLA Webshop bőséges választékából. 

A harmincas évek elején nagyobb hangsúlyt kell fektetni az éjszakai bőrtáplálásra, valamint a kritikus szemkörnyék kezelésére is. A romló keringés okozta kevesebb tápanyagot ellensúlyozhatjuk a komplex natúr és bio bőrtápláló szérumok használatával. 

A hidratáció kiemelten fontos, ugyanis a mélyebb rétegek vízmegkötő képességét is serkenthetjük általa, de nem szabad megfeledkeznünk a hidrolipid réteg védelméről sem. Az anyagcsere-változások, illetve a bőr szerkezetében bekövetkező átalakulás a korai bőröregedés jeleit vonhatja maga után. Éppen ezért érdemes minél több antioxidánst bevinnünk a táplálkozás útján és a biokozmetikumok alkalmazása révén is. 

biola kozmetikum

Az ajakápolás se maradjon ki a rutinból!

Az idő múlása ajkunk területén is megmutatkozik, tekintve hogy azon a szakaszon nem találhatók faggyúmirigyek, sem pigmenttermelő sejtek, sokkal sebezhetőbb a külső környezeti hatásokat illetően. Gondolunk például az UV-sugárzásra, emiatt különösen lényeges, hogy hatékony védelmet és bőrregenerációt biztosítsunk. Válasszunk olyan készítményt, amely természetes olajokban, zsírokban, nedvességmegkötő komponensekben gazdag. Ne feledjük, hogy a rúzs kizárólag a gondosan ápolt ajkakon tökéletes!

Natúr - és biokozmetikumok a fiatalos megjelenés jegyében

A kényes szemkörnyékre, a nyakra, illetve a dekoltázsra is alkalmazható a BIOLA Goji & Alaria Time Control szérum, mely smink előkészítésére is kiváló. Pillanatok alatt felszívódik, kellően vitalizál, hidratál és táplál. 30 éves kortól javasolt rendszeres használata. Tartalmaz Alaria esculenta alga, barna szárnyasmoszat kivonatot, mely anti-ageing hatóanyagokban bővelkedik, illetve Ganoderma gomba, Goji kivonatot és hyaluronsavat is. Egy komplex készítmény, mely egyben bőséges vitamintár is. Az üde, selymes bőrérzetet segítik bőrtápláló olajai, mint például a jojoba- és gránátalmamag olaj. 

A Bio gránátalma nappali hidratáló arckrém egy vitalizáló, ápoló kozmetikum, mely az ajkak területén is könnyedén eloszlatható. Esszenciális zsírsavakban gazdag bőrtápláló olajokat tartalmaz, melyek közreműködnek a bársonyos bőrállapot megteremtésében.

Használjuk ki a gyógynövények erejét, hogy bőrünk minél tovább megőrizze üde, fiatalos megjelenését!


Kapcsolódó cikkek

Hírstart friss hírek