1 post
Skip to main content

Melyik 3Ds játékokban van online többjátékos

2023. január 31.
Letenye Média

Melyik 3Ds játékokban van online többjátékos

Ha már unod az egyjátékos történeteket, vagy csak szeretnél egy kicsit a barátokkal, a családoddal játszani online, akkor érdemes ezeket a játékokat kipróbálni! Olyan játékokat szedtünk össze, amelyek ingyenesek és tartalmaznak annyi funkciót, amelyek elegendők ahhoz, hogy hosszú időre lekössenek. Sokan játszanak nyerőgépeket online, és online kaszinó világa is tartogat még számos remek játékod, de ha mindenképpen szeretnél ingyen, kockázatok nélkül játszani, a következő lista mindenképpen hasznos lehet számodra! Persze nagyon fontos, hogy a játék mindenképpen szórakozás maradjon, tehát ha már mérgesnek érzed magad, akkor pihentesd a dolgokat egy kicsit. 

League of Legends

A League of Legends a Riot játéka, amely egy olyan, ingyenes letölthető és játszható csak-online játék, amely sok-sok izgalmas percet, sőt órát tartogat számodra. A játék egyébként könnyen játszható, és ha nem célod, hogy a nagy e-sportjátékosok közé kerülj, kifejezetten élvezetes lehet neked is. Az alapvetés nagyon egyszerű: két csapat játszik egymás ellen, egy olyan térképen, ahol három útvonal (lane) van. A karaktered te választod ki, és ahogy egyre többet játszol, annál jobban fog menni. Ha csak szórakozni szeretnél, akkor a legegyszerűbb, ha meghívod a barátaid, és együtt mentek a játék mesterséges intelligenciája ellen. Vannak ingyenes megszerezhető karakterek, akikkel el lehet kezdeni, és ha úgy döntesz, hogy nem csak a gép ellen játszol, akkor szerezhetsz a játék fizetőeszközéből, és új karakterekre is beválthatod.

A League of Legends egy erősen versengő játék, így tényleg érdemes saját kis csapatot létrehozni, és Discord vagy TeamSpeak segítségével folyamatosan kommunikálni. A játék gépigénye közepes, az internetkapcsolat azonban nagyon sokat számíthat.

gamer

PUBG

A PUBG az egyik legnépszerűbb online shooter, amely egy egyszerű, de izgalmas játékmenetet kínál. A cél az, hogy az ellenfél csapatokat elimináljátok, és ti legyetek az utolsók, akik talpon maradtok. Játék közben számos eszközt és fegyvert fel lehet szedni, és a megfelelő búvóhelyről valódi terminátorként irthatjátok az ellenfeleket. Ami sokak számára vonzóvá teszi a PUBG-t az a karakterekre aggatható ruházat és kiegészítők, amellyel valóban egyedi élménnyé tudod változtatni a játékot. Itt is érdemes azonban úgy készülni, hogy saját csapatod legyen, hiszen a random játék során nem tudhatod, hogy kivel kerülsz egy csapatba. Lehet, hogy kezdőként egy saját kezdő csapattal többre mész, mint olyanokkal, akik már veteránok és nem igazán hagynak érvényesülni. A PUBG ingyenesen letölthető, de persze a játékon belüli vásárlás lehetősége adott.

Elder’s Scrolls Online

Fantasy rajongók figyelmébe ajánljuk az ESO-t, amely az egyik legnépszerűbb, nem-Warcraft játáék, amelyben játszhat. Isteni a grafika, a játékmenet kiemelkedő, és a történet is hatalmas. Talán a legjobb dolog ebben a játékban az, hogy aki már játszott korábban a sorozat többi tagjával (pl.: Morrowind, Sykrim), annak már ismerős lesz nem csak a világ, de a képességek-készségek rendszere is.

Az ESO-ban rengeteg lehetőség vár, lehetsz varázsló, harcos, íjász, illetve még több egyéb class is elérhető, sőt még a fajodat is megválaszthatod. Ha vannak társaid, akkor érdemes együtt körbejárni Tamriel-t és a környező szigeteket is. A történet felfedezésével elég jól lehet fejlődni, és mivel szinte 1-1,5 évente kap egy új nagy kiegészítőt a játék, sokáig el lehet vele játszani.

Star Wars the Old Republic

A Csillagok Háborúja rajongói bizonyára ismerik a Bioware online játékát, ahol végre nem csak a Jedi-k vannak előtérben, de a Sithek és a Birodalom többi osztálya is szerepel. Lehetsz Jedi Lovag, Jedi Tanácsos, Katona, Csempész, de ha szeretnéd a másik oldalt megismerni, akkor Sithként, fejvadászként, vagy éppen kémként is játszhatsz. Nem kötelező mindent társsal csinálni, a különböző osztályok rendelkeznek egy hosszú történettel is, ha pedig azzal végeztél, a kiegészítő sztorik is nagyon sokat adhatnak az élményhez.

Igaz, a játék már egy kicsit visszafogottabb, kevesebb kiegészítő jön hozzá, és sokszor azok is tele vannak hibákkal, de biztos lehetsz benne, hogy hosszú órákra le fog kötni.

Destiny 2

Ha lövöldözésre vágysz, de szeretnél némi történetet is, és a grafika sem mellékes, a Bungie Destiny 2 című játéka neked való. Hatalmas világ, jól megírt és fordulatos történet, számtalan fegyver és öltözék az, amit ez a játék kínál. Elsősorban persze a legjobb, ha barátokkal csapatba verődve játszod, így biztosított a folyamatosan haladás nehézségek nélkül. A történetek lezárása pedig nem csak azt jelenti, hogy vége a játéknak, hanem azt, hogy ideje a karaktered a maximumra fejleszteni, ehhez a különböző csapat és co-op módok remek lehetőséget adnak. Alapvetően a Destiny 2 ingyenes, de a kiegészítőket érdemes időről-időre megvenni, hogy a teljes világot felfedezhesd.

Mit érdemes még kipróbálnod?

Aki szereti az onlie játékokat, annak a lehetőségei szinte végtelenek. A következő játékokat érdemes még megnézned, ha nem csak akcióra vágysz:

  • Shop Titans: A KABAM boltos RPG játékában egy kis boltot nyitsz egy kis faluban, ahol persze mágusok, varázsfegyver-kovácsok és a legújabb event óta már sárkányok is megjelennek. A feladatod kettős: üzemeltesd és fejleszd a boltod, készítsd el a tárgyakat, amiket elads, illetve rakj össze egy hősökből álló csapatot, akiket küldetésekre küldheszt, ahonnan különleges tárgyakkal térhetnek vissza.
  • Neverwinter: Faerún világába is eljuthatsz, így a régi motoros D&D játékosoknak is van lehetősége online játszani egy ismerős helyen. A Forgotten Realms hatalmas, és noha már nem mai játékról beszélünk, a grafika szép, és kifogyhatatlanok a lehetőségek.

Kapcsolódó cikkek

Hírstart friss hírek