1 post
Skip to main content

A legjobb berendezések kisméretű irodákba

2023. január 24.
Letenye Média

A legjobb berendezések kisméretű irodákba

(x) Manapság a home office már szinte teljesen természetes dolognak számít. Ilyenkor általában kisméretű tér áll rendelkezésre az otthoni munkához. Viszont megeshet az is, hogy az irodánk zsebkendőnyi méretű. Hogyan rendezzük be praktikusan és kellemesen a kisméretű dolgozó helyiségeket?

Kompakt felszereléseket válasszunk

Ha kicsi helyből kell kihoznunk a legjobbat ahhoz, hogy hatékonyan el tudjuk végezni a munkánk, akkor mindenképp kompakt és könnyen szerelhető eszközöket válasszunk. Például a nyomtató és a szkenner lehet olyan kisméretű és egybeépített, mint a praktikus HP LaserJet Pro M28a esetén. Ez a nyomtató direkt kis helyekre lett tervezve, gyors, könnyen kezelhető és még szkenner is van benne. Ráadásul a kompakt HP LaserJet Pro M28a toner könnyen beszerelhető, nem kell szétszedni a fél nyomtatót hozzá – ami kis helyen elég bajos lehet nagyobb nyomtatóknál.

Azonban nem csak a nyomtató és a megfelelő toner kell, hogy praktikus legyen a mini irodákban. A számítógép is jó, ha könnyen mozdítható, és nem foglal sok helyet. Egy slim laptop általában tökéletesen ellátja az irodai funkciókat, és még a kanapéra is elvihetjük magunkkal, ha nincs kedvünk az íróasztalnál dolgozni.

toner

(A fotó forrása: sirtravelalot / Shutterstock.com)

Hatalmas irodai székek helyett inkább kisebb ergonomikusat

Ha valóban kényelmesen és egészségesen szeretnénk ülni a munkánk alatt, akkor nem kell mindenáron gurulós, támlás, hagyományos irodai székekben gondolkodnunk. Nagyon sok kisebb és egészségesebb alternatíva létezik. Választhatunk például ergonomikus térdeplőszéket, ami valóban kis helyen is elfér, ráadásul összecsukható használat után. Esetleg ülhetünk egy egyszerű nagyméretű fitneszlabdán is, ami akár még a szekrény tetejére is felrakható, ha épp nincs rá szükség. Ezekkel a székfélékkel sok helyet spórolunk meg magunknak, és nem fogjuk túlzsúfoltnak érezni az irodát.

Asztali helyett legyen csíptethető

Egy másik nagyon fontos kiegészítője az irodának a lámpa. Az asztali lámpák sok helyet képesek elfoglalni, azonban ha az asztal szélére csíptethető típust nézünk, ezzel szintén rengeteg helyet takarítottunk meg magunknak.

A fotó forrása: sirtravelalot / Shutterstock.com


Kapcsolódó cikkek

Hírstart friss hírek