1 post
Skip to main content

A fekete szandál a nyár egyik nagy sztárja

2024. június 18.
Letenye Média

A fekete szandál a nyár egyik nagy sztárja

(x) Mi nem csupán a jó idő miatt szeretjük a nyarat, hanem azért is, mert ilyenkor új lehetőségek nyílnak meg a lábbeliket illetően. Az idei szezon egyik nagy lehetősége a fekete szandálban rejlik, méghozzá azért, mert rendkívül sokoldalú, és még egy egyszerű öltözetet is képes elegánssá varázsolni.

Ez a Topicipő webáruház lapos talpú szandál kínálatában is megtalálható, de persze van a magas sarkúak közt is belőle szép számmal. Mind tökéletesen megfelel a városi sétákhoz, és ami még fontosabb, a munkába járáshoz is.

Az utóbbihoz mi például a Tamaris fekete pántos szandált választjuk, amely remekül kiegészíti a lenge blúzok és a térdig érő szoknyák kombinációját. Hogy ezek a ruhadarabok milyen árnyalatúak, az igazából teljességgel mindegy, mivel a fekete mindenhez illik.

szandal noi szandal

Ha ötvöznéd a kényelmet és az eredeti megjelenést

Amennyiben nem igazán érzed jól magad magas sarkúban, akkor sem kell feltétlenül lemondanod a nőies megjelenésről, hiszen B tervként ott van még a fekete telitalpú szandál, amely igazán nagy népszerűségre tett szert az elmúlt néhány évben, nem véletlenül.

Divatos, elegáns és még praktikus is egyben. Kombinálhatod akár egy szoknyával, egy kezeslábassal, egy shorttal és egy maxiruhával is, sőt bizonyos modellek még egy koktélruha mellé is jó választást jelentenek.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy igazán jól tartják a lábat, amelynek köszönhetően olyannyira kényelmesek, hogy sokszor még a nagy méret ellenére sem tűnik fel a viselésük.

Mire figyelj a vásárláskor?

A legfontosabb dolog, hogy a választott szandál tökéletesen illeszkedjen a lábad formájához, és megfeleljen a méretednek. Amennyiben erre nem figyelsz oda, akkor kényelmetlen és fájdalmas lehet a járás, vagy a másik véglet, hogy a lábaid elcsúsznak benne, ami rosszabb esetben akár sérüléshez is vezethet.

De nem szabad megfeledkezned a megfelelő talpbetétről vagy talpbélésről sem, mivel ezek is nagymértékben hozzájárulnak a cipő által nyújtott komforthoz. Segítenek csökkenteni a verejtékezést és a kellemetlen szagok kialakulását is, nem mellesleg pedig lehetővé teszik a súly egyenletes elosztását, ezáltal csökkentve a lábakra és a gerincre jutó terhelést.

Apropó, kényelem!

Bár lehet, hogy a vékony pántokkal rendelkező fekete szandálok igazán stílusosan néznek ki, de vastagabb pántokkal rendelkező változatokhoz képest sajnos kevésbé tartják a lábakat. Ezért érdemes inkább az utóbbiakat preferálnod, azok közül is a nyitott orrú lábbeliket, mivel lehetővé teszik, hogy a láb megfelelően lélegezzen, ami különösen fontos a melegebb hónapokban.

Persze ezzel nem azt mondjuk, hogy ne választhatnál vékonyabb pántos szandálokat. Ebben az esetben viszont mindenképpen ügyelj arra, hogy más típusú lábbelikkel felváltva hord őket!

A nyár nagy slágere lehet tehát egy fekete szandál is, nem kell feltétlenül mindig a színes változatot hordanod: ez az árnyalat is nagyon mutatós és modern.


Kapcsolódó cikkek

Hírstart friss hírek