1 post
Skip to main content

Az újrapohár napjaink egyik slágerterméke

2024. június 18.
Letenye Média

Az újrapohár napjaink egyik slágerterméke

(x) Az újrapohár egy olyan vendéglátóipari megoldás, amely egyrészt költséghatékonnyá teszi a vállalkozás csomagolási megoldásait, másrészt pedig a környezetvédelemre is nagyobb hangsúly fektethető általa. Ezek a poharak ugyanis olyan tartós anyagból készültek, amely lehetővé teszi a folyamatos mosogatógépes tisztításukat, ezáltal a vásárlók számára újra és újra kiadhatók.

Az innovációt a műanyagszennyeződések csökkentésének célja inspirálta, hiszen az újrafelhasználható poharak koncepciója az, hogy a vásárló számára betétdíjas termékként jelenik meg, így megelőzi azt, hogy fogyasztás után a szemétbe kerüljön.

ujrapohar

A környezettudatosság sikeresen átment ennél a terméknél

Az indepack.hu oldalán is beszerezhető újrapoharak a gyakorlatban kiválóan működnek! Bevezetésük idején a vásárlók először meglepődtek az alkalmazott módszeren, vagyis azon, hogy a pohárért fizetnek, majd pedig azt visszaadva visszakapják a díjat, de gyorsan megtanulták és elfogadták ezt a folyamatot. Így az egyszerhasználatos poharak mellett teljes mértékben legitimmé vált számukra az újrafelhasználható poharak használata, sőt, nagyon sok esetben döntenek amellett, hogy nem viszik vissza a visszaváltó pontra vagy a vendéglátóhelyre, hanem hazaviszik és otthon használják tovább.

Ott tehát, ahol nem lehet üvegpoharakat használni, például rendezvényeken, szabadtéri eseményeken, fesztiválokon, a műanyag mosogatható poharak használata a legjobb megoldás. Ennek következtében nem keletkeznek műanyag szemétkupacok, nem lesz a rendezvény területe szeméttel teli, hanem civilizált körülmények teremthetők.

Miért ennyire népszerű ez a pohár?

Az újrapoharak polipropilén műanyagból készültek, törhetetlenek, merev falúak, erősek és strapabíróak. A polipropilén egy olyan műanyagfajta, ami széles hőmérséklet-tartományban használható, ezáltal fagyott és forró italok szervírozására is használható. Többször is elmosogathatóak, ezáltal a vendégek számára újra kiadhatók. Nagy előnye a logózhatóság, a logózás során rá lehet tenni a vállalkozás logóját, de akár egy adott fesztivál, rendezvény nevét is megjeleníthetjük.

Az újrapohár igazi kuriózummá válhat ezáltal, hiszen emlékbe is hazavihető és otthon újra felhasználható. Ezek a poharak tehát gyűjthetőek, ezeket használva később a vásárló szívesen elevenítheti fel az adott koncert, gasztrobuli élményeit.

Hol használhatóak ezek a poharak?

Az olyan vendéglátó vállalkozások számára, amelyek szeretnek rendezvényekre kitelepülni, tökéletes választás ez a termék, főleg akkor, ha logózva rendelik meg. Ezek a termékek a különféle kitelepülős alkalmak során gyors és ökotudatos megoldást biztosítanak. Használhatók zenei fesztiválokon, gasztrofesztiválokon, művészeti rendezvényeken, kulturális fesztiválokon vagy sporteseményeken, ahol az üvegpoharak alkalmazása nem lehetséges.

Aki szeretne szemétmentes, ökotudatos vendéglátóhelyet üzemeltetni, mindenképpen próbálja ki az újrapoharat, ami remek alternatívája az üvegpohárnak.


Kapcsolódó cikkek

Hírstart friss hírek