1 post
Skip to main content

Létezik tökéletes ékszer az urak számára is

2024. május 23.
Letenye Média

Létezik tökéletes ékszer az urak számára is

(x) Amikor a férfiakat szeretnénk meglepni, sokszor vagyunk tanácstalanok. Ha a kiegészítőkre kerül a sor, olykor nem látunk tovább egy karóránál, és a különféle ékszerekről gyakran teljesen elfeledkezünk, pedig egy nyaklánc is kiváló választás.

A férfiak is szívesen viselnek nyakláncot

Joggal mondhatjuk, hogy azt a kort éljük, amikor hangsúlyos, hogy milyen kiegészítőkkel dobjuk fel a megjelenésünket, hiszen ezek a kellékek nagyban befolyásolják az összhatást. Egy jó minőségű öv, egy impozáns karóra ugyanúgy hozzájárul az összképhez, mint egy hozzánk illő nyaklánc. A Velekey Ékszervilág webáruház nyakláncainak kínálatában a férfiak is megtalálják azt a modellt, amelyet előszeretettel hordanak a mindennapok során.

A nagy márkák szintén ráeszméltek arra, hogy az urak is keresik azokat a kiegészítőket, amelyek valóban passzolnak a stílusukhoz, valamint kifejezhetik velük személyiségüket. Ebből kifolyólag sorra bővítik a férfiaknak szánt kollekcióikat is lenyűgöző nyakláncokkal. Mindenkinek szüksége van olyan Jolly Joker darabokra, amelyek bármilyen helyzetben megállják a helyüket, és nem hagynak cserben egy jelentőségteljes eseményen sem. A hírekben is mindig látunk rendkívül jól öltözött férfiakat, miért ne lehetnénk mi magunk is azok?

ferfi nyaklanc PR ALH 2024 majus

A legkedveltebb típusok

A férfi nyakláncok színes termékpalettáján nem nehéz elveszni, mivel rendkívül változatos és káprázatos a felhozatal. Egy azonban biztos: mindenki rábukkan arra a ékszerre, amely elnyeri a tetszését. Legyen szó elegánsabb, visszafogottabb darabokról vagy éppen extravagánsabb, feltűnőbb modellekről, az üzletek kínálatban az összes irányvonal képviselteti magát.

A férfiak körében jelenleg is nagy népszerűségnek örvendnek a dögcédulák, amelyek a vagány, merész uraknak lettek teremtve. Ez a fazon az önkifejezés remek eszköze, melyet személyre szabott, gravírozott üzenetekkel is megbolondíthatunk.

Legtöbbször az “egyszerű, de nagyszerű” elvet követő láncos verziók tűnnek fel a férfiak nyakában. Ezek a darabok diszkréten lapulnak meg az felső alatt, mégis keretet adnak a viselőjük arcának és kiemelik az áll vonalát.

Újabban megint visszatérnek a medálos típusok, amelyet sokan kabalaként hordanak, hiszen az egyedi kiegészítők megannyiszor egy kedves személyhez vagy kellemes emlékhez köthetők. Egyes variációk a szerencsét és a stabilitást szimbolizálják.

A méretezésre ügyelni kell!

Nyakláncok terén sem mindegy, hogy milyen méretű ékszer mellett rakjuk le a voksunkat. Az esetek többségében az átlagos hossz 50 cm-t jelent, ezáltal a lánc pont az ing két felső gombja és a szegycsont között helyezkedik el.

Amennyiben egy lógósabb, esetleg medálos verzióra tennénk szert, célszerű hosszabb, akár az 55-63 cm közötti mérettartományba eső darabot választani.

A végső döntés meghozatalakor szintén mérvadó, hogy milyen egyéb kiegészítőket kívánunk párosítani az ékszerrel, mert ezek meghatározhatják a stílust vagy az anyagot. Ha eddig nem kaptál kedvet egy briliáns férfi nyaklánc beszerzéséhez, akkor itt az idő, hogy a következő szezont már egy újdonsült modellel kezdd!


Kapcsolódó cikkek

Hírstart friss hírek