1 post
Skip to main content

10 „kötelező” lépés a tökéletes esküvő megteremtéséhez

2024. május 07.
Letenye Média

10 „kötelező” lépés a tökéletes esküvő megteremtéséhez

(x) Rohamosan közeleg a nyár, amely az esküvői szezon kezdetét is jelenti! Ha ti vagytok egyike azoknak a jegyespároknak, akik az utolsó percben vágnak neki a szervezésnek, íme néhány lépés, amelyeket követnetek kell ahhoz, hogy életetek legjobb napja legyen. De az alábbi lista akkor is hasznos lehet számotokra, ha csak a következő évre tervezitek a nagy napot!

Kezdjétek a házasság alapjaival!

1. Válasszátok ki az esküvő pontos dátumát

Általában az a legjobb, ha több esküvői időpont is a rendelkezésetekre áll. Válasszátok ki a számotokra legmegfelelőbbet! Ideális szombaton, hogy a legtöbbet hozhassátok ki a hétvégéből, de nem kötelező. Ha az időpont le van foglalva, elkezdhetitek a beszállítók keresését, miközben a lelkes ara a https://eternityszalon.hu/menyasszonyi-ruha/ oldalon elkezdhet időben gyönyörködni a csodálatos és árban is elérhető menyasszonyi ruhák kavalkádja között.

eskuvo seoklikk pr 2024 majus

(A fotó forrása: freepik.com)

2. Határozzátok meg a költségkeretet

Időt kell szánnia annak meghatározására, hogy mennyit vagytok hajlandóak költeni az esküvőre. Számoljátok ki a költségvetés körülbelül 40%-át a fogadóteremre és az ételekre, hiszen ez jelenti a legnagyobb összeget.

3. Írjátok össze a vendéglistát

Ezt a lépést jóval a helyszín kiválasztása előtt megtehetitek, hogy senki ne maradjon ki, illetve ez alapján lehet meghatározni leginkább az esküvő helyszínét.

Most személyre kell szabnia az esküvőt!

4. Válasszátok ki az esküvő stílusát

Vallási vagy polgári szertartást szeretnétek, esetleg mindkettőt? Kint legyen a szabadban, vagy szigorúan zárt térben? Ezek tisztázása segít gyorsan és könnyedén megtalálni a tervezés sikeres végrehajtásához szükséges elemeket.

5. Keressétek meg a különböző beszállítókat

Itt az ideje kiválasztani minden fontos beszállítót! Vegyétek figyelembe a Google-t, a barátaitok ajánlásait és minden más referenciát, majd foglaljátok le őket, beleértve a fotós, videóst, élő zenekart vagy DJ-t, illetve a dekorációs céget, ha szükségetek van rá.

6. Vásároljátok vagy béreljétek ki az esküvői ruhákat

A menyasszonyok számára az egyik legizgalmasabb lépés, amit érdemes a legjobb barátnőkkel közösen kiválasztani. Mindez egy olyan programmá válhat, amely újra összehozza a rég nem látott barátnőket.

7. Válasszátok ki a dekoráció konkrét témáját

Nyilvánvalóan már megszületett egy dekorációs inspiráció a fejetekben, de érdemes kicsit utánajárni a legújabb ötleteknek. A Pinterest tele van különböző témákkal és dekorációs ötletekkel. Tehát szánjatok időt arra, hogy minden passzoljon, és nem utolsósorban összhangban legyen az ízlésetekkel, személyiségetekkel az évszaknak megfelelően.

Eljött a véglegesítés ideje!

8. Küldjétek szét a meghívókat

Ha a meghívók meg vannak szerkesztve és kinyomtatva, a nagy nap előtt akár 3-4 hónappal is el lehet küldeni, vagy személyesen átadni a meghívottaknak. Így az emberek időben fel tudnak készülni, szabadságot tudnak kivenni. Aki nagyon távol van, az online is megkaphatja a meghívott, ez ma már igen elterjedt és elfogadott formája az esküvői meghívók szétküldésének, ráadásul költséghatékony és környezetbarát megoldás.

9. Véglegesítsétek a részleteket minden beszállítóval

Ahogy közeledik az esküvő dátuma, fontos újra átbeszélni a részleteket a félreértések elkerülése érdekében. Itt még lehetőségeket van a változtatásra, de az esküvő előtt 1-2 nappal már nem.

10. Élvezzétek az esküvő minden percét!

Az esküvőtök mozgalmas nap lesz, amely egy szempillantás alatt eltelik. Ezért a nagy napon ne idegeskedjetek semmi miatt, hanem adjátok át magatok a szerelemnek és a féktelen szórakozásnak!


Kapcsolódó cikkek

Hírstart friss hírek