1 post
Skip to main content

Van olyan kanapé, ami ajánlott mindennapi alvásra?

2024. április 10.
Letenye Média

Van olyan kanapé, ami ajánlott mindennapi alvásra?

(x) Sokan kényszerülnek nappalijukban berendezni a hálószobát is, azaz olyan ülőbútor választása válik számukra szükségessé, amelyet éjszaka ágyként vehetnek igénybe. De vajon létezik olyan kanapé, amelyet nap mint nap használhatunk e célból?

A kérdést nem véletlen tettük fel, hiszen az ágyazható nappalibútoroknál a felület gyakran szegecselt, steppelt, ami kényelmetlenné teszi a fekvést. Ám a VIP Kanapé széles bútor kínálatában találhatunk olyan ágyakat, amelyek a mindennapi alvást is lehetővé teszik, mivel átfordítható matraccal rendelkeznek. Ismerjük meg e termékeket közelebbről!

kanape alh pr 2024 aprilis

Miért jó, ha figyelünk a bútorválasztásnál?

Egy nappalit berendezni nem könnyű dolog, főleg, ha a helyiséget hálószobaként is használjuk majd. Ilyenkor fontos, hogy legyen elég hely akkor is, ha az ágyat éjjel kihúzzuk. Ugyanakkor a kanapé harmonizáljon a többi bútordarabbal és a lakástextíliákkal is, legyen modern, könnyen nyitható.

Elég sok szempontnak meg kell tehát felelnie a kiválasztott modellnek, azonban van egy nagyon lényeges dolog, amelyről nem szabad elfeledkeznünk az egészségünk védelme érdekében.

Ha mindennapi alvásra keresünk kanapét, csak olyat rendeljünk, amelyet kimondottan erre a célra fejlesztettek ki. Ma már kaphatók ilyenek, így nem kell deréktájon megtört felületű, nyeklő-nyakló, recsegő, keskeny ágyon töltenünk az éjszakát.

Keressük a VIP Kanapé munkatársait, ha komfortos, ágyazható kanapét keresünk, mert nálunk igen nagy a kínálat. Nézzünk is három kedvelt darabot, amely elérhető a webáruházukban!

A Duett modell

A Duett fantázianevet viselő kanapé nemcsak modern, fiatalos kinézete miatt lesz azonnal mindenki kedvence, hanem azért is, mert ágyazható és ágyneműtartója is van. A fekvőfelülete is igen széles: 160 x 202 cm, tud pótolni tehát egy franciaágyat.

Összecsukva sem foglal nagy helyet, ekkor 85 x 202 cm, így kisebb nappalikba is ideális. De nyaralókban, vendégszobákban is helyet kaphat, bár kimondottan napi használatra tervezték. Miért alkalmas e feladatra a bútor?

A Duett visszahajtható, memóriahabos matraccal rendelkezik, azaz a fekvőfelület más, mint az ülőfelület. Így egyrészt higiénikusabb lesz rajta a fekvés, másrészt kényelmesebben tudunk pihenni egy olyan, sima felületű matracon, amit alváshoz terveztek.

A további főbb jellemzői a bútornak a következők:

  • A magassága: 82-85 cm (párnákkal vagy anélkül).
  • Az ülőmagasság: 49 cm.
  • Az ülőmélység: 58-79 cm (párnákkal vagy anélkül).
  • Könnyen nyitható.
  • Ágyneműtartója is van.

Többféle színben elérhető – sokan a pasztelles árnyalatokat választják, amelyek minden nappaliban tökéletesen mutatnak.

További két modell

Vannak még más ágyazható kanapék is mindennapi használatra a fent említett áruházban. Ilyen például a Memphis, ahol a fekvőfelület szintén elégséges: 160 x 195 cm. Ez is fordítható felületű matraccal rendelkezik.

A harmadik ágy, amit bemutatunk, a Cosmo megakanapé, amelyen egy egész család elfér, hiszen fekvőfelülete 240 x 190 cm. Ha csak egy szoba van, érdemes ezt választani!


Kapcsolódó cikkek

Hírstart friss hírek