1 post
Skip to main content

Fa helyett válassz prémium kompozit anyagot a terasz burkolására!

2024. március 17.
Letenye Média

Fa helyett válassz prémium kompozit anyagot a terasz burkolására!

(x) A teraszok a legtöbb otthonban második nappaliként funkcionálnak a nyári hónapokban, hiszen a korszerű gondozásmentes kerti bútorok és burkolatok alkalmazásával nem kell többé aggódni, hogy az időjárás viszontagságai tönkreteszik azokat. 

Világszerte nagy népszerűségnek örvendenek a minimális karbantartást igénylő kompozit anyagok, amelyek a speciális technológia révén időtálló és dekoratív megjelenést kölcsönöznek a kültereknek. Kiemelkedik közülük a valódi fához megjelenésében és tapintásában hasonló prémium WPC teraszburkolat, amely nagyszerű alternatívája lehet a sokak által kedvelt, azonban rendszeres karbantartást igénylő fa padlózatoknak.

Ismerd meg ezt a kiváló anyagot, ebben a cikkben minden lényeges információt megtudhatsz róla!

pvc terasz burkolas pr 2024

Komfortos, dekoratív teraszok

A jó idő beköszöntével szívesen vonulunk ki a szabadba, és az erkéllyel, terasszal, kerttel rendelkező ingatlantulajdonosok különösen szerencsések, hiszen az otthonukhoz szervesen kapcsolódó kültér bármikor a rendelkezésükre áll. Érdemes tehát kényelmes bútorokkal berendezni, optimális árnyékoló szerkezettel ellátni, de a burkolatról sem szabad megfeledkezni a használhatóság érdekében.

A megfelelően kivitelezett kerámia- és kőburkolatok tartósak, praktikusak, mégis sokan szavaznak a melegséget árasztó, vonzó faburkolatokra. Ezek nagy hátránya, hogy rendszeres karbantartást igényelnek, 1-2 évente csiszolni, festeni, javítani szükséges a padlóburkoló deszkákat, ami nemcsak munka- és időigényes, hanem hosszú távon drága is. Mit tegyél, ha ragaszkodsz a famintázathoz, de szívesen megszabadulnál az ápolásával járó munkáktól?

Egy nagyszerű, időtálló alternatíva

A WPC teraszburkolat tartós, gondozásmentes opciót kínál, ha meglévő terasz felújítására vagy az új otthonod kültéri padlójának fedésére keresel megoldást. A környezetbarát, 100%-ban újrahasznosított anyagokból, farostból és műanyagból készülő kompozit anyag megfelel napjaink elvárásainak, hiszen tartós és minimális gondoskodást igényel.

A víz- és UV-álló, anyagában színezett WPC deszkák magas kopásállósággal rendelkeznek, strapabíróak, nem fakulnak és vetemednek, és ha ezzel burkolod a teraszt, attól sem kell tartani, hogy szálka megy a lábadba. A prémium burkolóelemek egyik oldalukon faerezetes mintával, másik oldalukon bordázott kialakítással készülnek, gyönyörű, csúszásmentes felületet képeznek.

Válassz a környezethez illő burkolatot!

Az otthonok esetében nemcsak az enteriőrök kialakítására fordítunk ma már kiemelt figyelmet, hanem a teraszok, kertek megtervezésére is, így lesz kívül-belül kellemes, nekünk tetsző a környezetünk.

Az egységes stílus érdekében ugyanazokkal az árnyalatokkal operálunk, így a teraszburkolatot, a kerti bútorokat és kiegészítőket is e szerint választjuk. Megkönnyítjük a dolgunkat, ha a WPC mellett tesszük le a voksunkat, hiszen nemcsak a karbantartást felejthetjük el, hanem számos divatos színben áll rendelkezésre.


Kapcsolódó cikkek

Hírstart friss hírek