1 post
Skip to main content

Szerelem egy kattintásra

2024. március 16.
Letenye Média

Szerelem egy kattintásra

Az online társkeresés olyan, mint egy zenei fesztivál. Számtalan színpad, rengeteg előadó, te pedig bolyongsz a tömegben, hátha meghallod azt a dalt, amelyik a te szívedhez szól. A próbálkozással töltött idő akkor nyer értelmet, amikor rád talál a tökéletes harmónia.

Evelin abban a reményben regisztrált a CUPYDO online társkereső oldalra, hogy megismer valakit, aki szívesen beszélget vele. Arra, hogy nemcsak megtetszik neki a dallam, hanem magával is ragadja, egyáltalán nem gondolt.

tarskereso 2024

Élőben folytatódott a chat

2016 májusa volt. Evelin akkor már egy hete fent volt az online társkereső oldalon. Nem komoly kapcsolat reményében tette, csupán egy partnerre vágyott, akivel megoszthatja a gondolatait, akinek a napjáról mesélhet. Ezért nem is gyakran nyitotta meg.

Amikor este leült a géphez, meglepetésére egy halom üzenet várta. Köztük egy különösen szimpatikus férfitól, Tomitól. Háromnegyed órába telt, mire megfogalmazta a válaszlevelet. Csak írt és törölt. Meggyőződése volt, hogy megnyerő külsőhöz ritkán társul humorérzék, de Tomi kivétel volt. Evelint ez egy kicsit zavarba hozta.

Az első bátortalan sorokat vidáman záporozó üzenetek követték. Az órák perceknek tűntek, hajnalig chateltek. Néhány hét múlva személyesen is találkoztak. A beszélgetés ott folytatódott, ahol a monitoron abbamaradt. Beültek egy gyorsétterembe, önfeledten sétáltak a Duna-parton, a kapualjban pedig cuppant az első csók. És az emlékezetes este csak a kezdete a mesének.

A véletlenek mindig okkal történnek

Evelin és Tomi egymásba szerettek. A kölcsönös vonzalom a találkákat komoly kapcsolattá érlelte, amelyen a hétköznapi problémák sem tudtak kifogni. Mindig számíthattak a másikra. Egy évvel az első randi után Tomi piknikezni hívta Evelint.

Illatozott a tavasz, szikrázott a nap, a pár egy gyönyörű tavon csónakázott. A tó közepére érve a férfi letérdelt, és megkérte választottja kezét. Közeli barátaik és szerető családjuk körében fogadtak örök hűséget 2018 áprilisában, nemsokára pedig megszületett kisfiúk, Patrik.

Azóta is sokszor elméláznak azon, mi lett volna, ha Evelin aznap mégsem jelentkezik be az oldalra, vagy Tomi másnak válaszol. Lehet, hogy tényleg nincsenek véletlenek? A sors vezette egymáshoz őket és meg volt írva, hogy kettejük varázslatos szerelmének a felhőkben kell elkezdődnie?

A kezünkben az irányítás

Evelin és Tomi romantikus története azt üzeni, hogy a közös érdeklődés és egy ártatlan chetelés a társkereső oldalon egy őszinte és tartós kapcsolat záloga is lehet. A digitális világban sem kell feladnunk a hagyományos értékeket, és felszínesre cserélni a mély emberi kapcsolatokat, amelyekre vágyunk. Éppen ellenkezőleg.

De a kaland el sem kezdődik, ha esélyt sem adunk arra, hogy elkanyarodjon az életünk. Soha nem tudhatjuk, hány kattintás választ el az igazi boldogságtól. (x)


Kapcsolódó cikkek

Hírstart friss hírek