1 post
Skip to main content

Tippek, ha stílusos és eredeti konyhára vágyik

2024. február 18.
Letenye Média

Tippek, ha stílusos és eredeti konyhára vágyik

Nem csak a drága kiegészítők jelentenek megoldást.

(x) Ha a konyhája stílusos és eredeti kialakítását tervezi, érdemes a színekkel és a bútorokkal kezdeni az ötletelést. Ne féljen kreatívnak lenni a színek terén – az élénk árnyalatok frissességet hozhatnak otthonunkba, míg a neutrális színek eleganciát, megnyugtató hangulatot sugároznak. Alkossunk valamilyen koncepciót és ötvözzük az igényeinkkel, a lehetőségeinkkel, a családtagjaink kívánalmaival, hogy végeredményében megszülethessen az egyedi konyhánk.

konyha etkezo 2024

Milyen bútorokat válasszunk?

Mindig is vágyott egy bárszékre? Itt biztosan talál majd: https://www.rs.hu/konyha/etkezobutorok/barszekek! A bárszékek divatos, elegáns és mégis laza kiegészítői a konyháknak, mégis sokan ódzkodnak tőlük. Ha szeretne egyet, de fél, hogy a gyerekek számára nem ez a legideálisabb darab, válasszon háttámlás vagy karfával ellátott változatot. Ha úgy gondolja, nem elég magasak ehhez, válasszon állítható magasságú változatot. Kényelmes és stílusos ülőhelyet biztosítanak, amire nem csak a vendégek, de a család tagjai is örömmel ülnek majd. A bárszékek nagy előnye, hogy a legtöbb stílussal remekül kijönnek, akár egy modern letisztult környezetbe, akár egy régi stílusú konyhába keresünk új kiegészítőket.

A bárszékek mellett egy konyhasziget, konyhapult mutat igazán jól. Ez nem csak a közös családi étkezések, hanem baráti összejövetelek, kellemes esti beszélgetések helyszínévé is válhat. Modern és praktikus. Itt nem csak előkészíthetjük, tálalhatjuk és elfogyaszthatjuk az ételeket, hanem akár a matek házi feladat megoldásához is ideális helyet találhatnak a kisebbek. Ehhez persze az is fontos, hogy a konyhában megfelelő legyen a világítás. Érdemes több különböző fényforrást is bevetni, akár a konyhapultok, polcok és tárolók egyedi világítását, akár a mennyezeti, fő fényforrást említhetjük példaként.

Írásunk a Linkek.hu és a Videóhírek szerkesztőségének közreműködésével készült.


Kapcsolódó cikkek

Hírstart friss hírek