1 post
Skip to main content

Megmutatjuk, hogyan vidd fel a bronzosítót

2024. január 15.
Letenye Média

Megmutatjuk, hogyan vidd fel a bronzosítót

(x) A bronzosító az egyik leghasznosabb sminktermék a nők repertoárjában. Amellett ugyanis, hogy segít üde, napsütötte arcszínt varázsolni, az arccsont és az arc vonalának kiemelésére is szolgál.

Persze csak abban az esetben, ha a megfelelő helyre viszed fel. Ezért is gondoltunk arra, hogy a mai cikkünkben adunk néhány hasznos tanácsot ezzel kapcsolatban.

Először is tisztázzuk az alapokat!

Az lesz az ideális bronzosító a DOUGLAS kínálatából számodra, amelynek a tónusa egy vagy maximum két árnyalattal sötétebb a bőrszínednél. Ennél mélyebb színűvel sajnos eléggé röhejesen fogsz majd festeni.

Ami pedig a termék állagát illeti, a zsíros arcra a matt és a por bronzosító az ideális, míg a száraz bőrre a krémes vagy a csillámos kozmetikumok jelentenek jó megoldást. Az utóbbival viszont nem árt vigyáznod, nehogy “túlcsillogj” a hétköznapokon!

Továbbá szeretnénk még felhívni a figyelmedet arra, hogy a bronzosító felviteléhez szükséged lesz egy púder- vagy pirosítóecsetre is. Ezeknek a segítségével ugyanis sokkal hatékonyabban el tudod majd dolgozni a sminkterméket.

no borapolas

Most, hogy ezt átbeszéltük, térjünk át a bronzosító felvitelére!

Miután lealapoztad az arcodat - ezt a lépést semmiképpen se hagyd ki, hiszen valamibe bele kell ragadnia a pornak - vegyél fel egy kevés bronzosítót az ecsetedre, és a felesleget óvatosan fújd le róla! Egyik-másik sminktermék ugyanis rendkívül pigmentált, így képtelenség lesz szépen eldolgozni, ha túl sokat teszel fel belőle.

Majd vidd fel a felvett mennyiséget a hajtövek végéhez egészen vékony csíkban, és innen haladj a halánték felé! Ezután ismét vegyél fel egy keveset, és húzd végig az ecsetet az állcsonton! A természetesebb hatás elérése érdekében érdemes lemenned kicsit a nyak irányába is.

Végül jöjjön a leglényegibb rész, az arccsont! Ahhoz, hogy ezt pontosan ki tudd tapogatni, mosolyodj el finoman, és érintsd meg az arcodat! Érezni fogod a csont élét, amelynek a tetejétől egészen a csont aljáig kell felvinni egy kevés bronzosítót a fülek irányába. Miután pedig készen vagy, folytathatod a sminkelést az aprólékosabb részekkel.

Párosítsd egy jó highlighterrel!

Ha sápadtabb az arcbőröd a kelleténél, akkor mindenképpen érdemes az általad választott bronzosítót még egy jó highlighterrel párosítanod az extrán üde megjelenés érdekében.

Nem tudod, hogyan használd jól a highlightert? Tegyél három pöttyöt mindkét járomcsontra, és egy keveset a felső ajak feletti mélyedéshez! Majd húzz egy függőleges vonalat az orrnyeregtől kiindulva az orrod hegye felé, és ezt dolgozd el!

Még egy fontos apróság!

Sokan hajlamosak összekeverni a bronzosító használatát a kontúrozással, pedig a kettő egyáltalán nem ugyanaz. Az utóbbi ugyanis nemcsak a halánték és az arccsont kiemelésére való, hanem a teljes arcforma megváltoztatására szolgál.


Kapcsolódó cikkek

Hírstart friss hírek