Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Börtönbe küldik a zalai gyilkost

2017.02.20

A Zala megyei nyomozók befejezték a nyomozást azzal a férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint megölt egy 67 éves zalaegerszegi asszonyt.

A rendelkezésre álló adatok szerint még tavaly július 3-án az este holtan találtak egy 67 éves nőt zalaegerszegi családi házában.

 

zalaegerszeg-gyilkossag-2016.jpg

 

A zalai nyomozók a beszerzett információ alapján 2016. július 7-én délután elfogtak és gyanúsítottként hallgattak ki egy 30 éves zalaegerszegi férfit, majd kezdeményezték előzetes letartóztatásának indítványozását.

A megalapozott gyanú szerint a gyanúsított 2016. június 25-én éjjel bement az idős asszony zalaegerszegi otthonába, ahol értékek után kutatott. Az idős nő az egyik szobában aludt, akit a férfi olyan súlyosan bántalmazott, hogy életét vesztette.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály nyomozói a 30 éves helyi férfi ellen emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Zala Megyei Főügyészségre.
(Forrás: police.hu)

 


loading...