Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

NAV

 

Cikkek

Így néz ki egy illegális húsüzem

2016.08.24

nav-illegalis-husfeldolgozo.jpgAz illegális húsüzemmel kapcsolatban álló vállalkozások (szállítók, húsboltok) vizsgálata jelenleg is folyamatban van.

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: NAV

Nyáron sem pihennek a cigicsempészek Letenyénél

2016.07.19

m70-csempeszcigaretta-2016.jpgA Nemzeti Adó- és Vámhivatal Zala megyei pénzügyőrei 52.000 szál adózatlan cigarettát találtak egy ukrán kisbuszban és egy bolgár gépkocsiban az M70-es autóúton. Mindkét ügyben költségvetési csalás miatt indult eljárás.

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: NAV

800 millió adót csalt a vagyonőri bűnszervezet

2016.05.10

nav-adocsalo-bunszervezet.jpgVádemelési javaslattal fejezte be a nyomozást a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy tizenhat céget működtető, vagyonőri tevékenységgel foglalkozó baranyai bűnszervezet ügyében

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: NAV

Hatmilliárd forintot tüntettek el a csokis csalók Magyarországon! Videóval

2016.03.17

csokolade-afacsalas.jpgKét, csokoládéval és étolajjal kereskedő bűnszervezet együttesen csaknem hatmilliárd forint áfát csalt el, a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) vádemelési javaslatot tett mindkét ügyben a Bács-Kiskun Megyei Főügyészségnél.

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: NAV

A NAV ellenőrzi a virág-kereskedelmet

2016.03.08

viragkereskedelem.jpgA Nemzeti Adó- és Vámhivatal(NAV) ellenőrzi a virág-kereskedelmet. A hivatal arra hívja fel a figyelmet, hogy a virág-kereskedelemben magas az adózási kockázat.

 

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: NAV

1 milliót ért a 101 szál csempészett hóvirág

2016.03.07

hovirag-birsag.jpgMagyarországon a hóvirág nem csupán őshonos, de védett növény is, így annak leszedése, gyűjtése vagy szállítása minden formában tilos!

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: NAV

Egy tonna osztrák pacalt foglalt le a NAV

2016.03.02

pacal.jpgAz ellenőrzés közben kiderült, hogy a társaság az állati melléktermékek behozatalához szükséges engedéllyel nem rendelkezett, a fuvart az ekáerbe sem jelentették be és a vállalkozás adótartozása meghaladja a háromszázezer forintot.

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: NAV

Fű alatt jött be a lengyel krumpli

2016.02.16

nav-lengyel-burgonya.jpgA szállítmányoknak nem volt sem lengyel növényegészségügyi regisztrációs számuk, sem pedig úgynevezett CMS-igazolásuk, amely azt tanúsította volna, hogy a burgonya mentes a Lengyelországban elterjedt, gyűrűsrothadást okozó baktériumtól.

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: NAV

1600 liter adózatlan pálinkát találtak a szeszfőzdében

2016.02.13

szeszfozde-adozatlan-palinka.jpgA bérfőzést végző üzem vezetője többféle származási igazolvánnyal akarta igazolni a jövedéki termékek származását, ám egyik sem felelt meg a valóságnak.

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: NAV

48 fokos pálinka volt a szódásüvegekben

2016.02.12

szodasuveg-palinka-1.jpgA kinyitást követően bebizonyosodott, hogy a szódásüvegben szikvíz helyett pálinka van, melynek alkoholtartalma a fokolás alapján 48,5 %.

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: NAV