Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

NAV

 

Cikkek

NAV: nem kell kérni az szja-bevallás elkészítését

2017.02.17

nav-zala-megye.jpgNem kell külön kérni a személyijövelemadó-bevallás elkészítését, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) elkészíti mindazoknak, akik munkáltatótól szereztek jövedelmet tavaly.

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: NAV

Interneten bankkártyával is lehet majd adót fizetni

2017.01.31

adotartozas.jpgInterneten keresztül bankkártyával is kiegyenlíthető lesz az adótartozás: a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) idén fokozatosan vezeti be az új szolgáltatást.

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: NAV

Díjnyertes kutyák mellett csempészték a cigarettát

2016.12.29

roszke-cigarettacsempesz.jpgDíjnyertes kutyák mellett elrejtve próbált meg Magyarországra csempészni 10 ezer doboz cigarettát egy orosz nő Röszkénél.

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: NAV

Jövőre már nem lehet eltitkolni a NAV elől a külföldi bankszámlák egyenlegét

2016.12.12

visszatekert-kilometerora.jpgJövőre az offshore-szisztémák és más, nemzetközi szintéren működő adóelkerülőkkel szembeni küzdelem új szakasza kezdődik.

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: NAV

Több mint hárommilliárd forintos csalás gyanújával nyomoz a NAV

2016.11.21

nav-milliardos-csalas.jpgTöbb mint hárommilliárd forintos költségvetési csalással gyanúsít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-Dunántúli Bűnügyi Igazgatósága egy elkövetői kört, amelynek tagjai autóversenyekhez fiktív reklámszerződéseket kötöttek; hét ember előzetes letartóztatásban van.

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: NAV

Volt légióst fogott a NAV kommandó

2016.11.15

nav-kommando-elfogas.jpgEgy valamikori idegenlégiós irányította a bűnszövetséget, társai között többszörösen körözött személyt is sikerült elfogni.

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: NAV

Fegyvert, drogot, cigarettát is találtak Záhonynál

2016.11.07

zahony-hatar-fegyver.jpgAmfetaminszármazékot, csempészcigarettát, valamint töltött fegyvert és lőszereket is találtak a napokban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei a záhonyi határállomáson.

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: NAV

Külföldről behozott autók kilométeróráját tekerte vissza a kereskedő

2016.10.06

visszatekert-kilometerora.jpgAz átlagos magyar gépjárművásárlók igényét ismerve, a külföldről behozott gépjárművek kilométer-mérő óráját visszatekerték.

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: NAV

NAV kommandó rohanta le az illegális cigarettagyárat - Videó

2016.09.28

nav-merkur-bevetesi-egyseg.jpgAz operatív felderítés nyomán szeptember 21-én több mint száz pénzügyi nyomozó részvételével csaptak le az éppen beinduló üzemre, illetve a bűnszervezet tagjaira.

 

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: NAV

Kényszergyógykezelésre ítélték a NAV-ellenőrt leszúró férfit

2016.09.09

nav-gyilkossag.jpgElrendelte a kényszergyógykezelését a Fővárosi Törvényszék pénteken annak a férfinak, aki még tavaly februárban késsel támadt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) két intézkedő munkatársára Budapesten, egyikük a helyszínen meghalt.

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: NAV