Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe


LETENYE

 

 

Cikkek

Letenyei volt a sofőr - Többször fuvaroztak át embereket a határon

2015.01.25

letenye-embercsempesz.jpgA nyomozás során kiderült, hogy a Transportert vezető letenyei férfi nem tudta, hogy utasainak nincsenek okmányai, őt a nagybátyja kérte meg arra, hogy vezesse a gépjárművet. A mellette ülő B. Sándort – a nagybácsit – gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök, aki tagadta a bűncselekmény elkövetését.

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: LETENYE

Újabb eszetlen rongálás Letenyén

2015.01.23

letenye-rongalas.jpgA napokban újabb eszetlen rongálás történt Letenyén. Ezúttal a Béci patak Béke utcai hídjánál lévő lámpa volt a célpont.

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: LETENYE

Temetőket ellenőriztek a Letenyei járásban

2015.01.21

letenye-bajcsy-utcai-temeto.jpgA helyszíni ellenőrzések során minden esetben jegyzőkönyvet vettek fel, amelyben rögzítették a feltárt hiányosságokat, és azok pótlására határidőt állapítottak meg.

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: LETENYE

CUCCOT vettek Letenyén

2015.01.20

cannabis-fuves-cigi.jpg"Hát naívan megkérdeztem hogy milyen CUCCOT. Hát füvet szívnak de jól be is állt már tőle ez volt a válasza. Nagyot néztem, megpróbáltam vele beszélni meg a többiekkel is hogy mért csinálják, erre csak annyit mondtak, hát mi mást csináljanak egész nap, már nincsenek el fű nélkül."

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: LETENYE

Itt van Letenye Város hivatalos Facebook oldala! Kérjük, lájkolja!

2015.01.18

letenye-varos-facebook-oldala.jpgLetenye Város hivatalos Facebook oldalát Farkas Szilárd polgármester, mérnök-informatikus regisztrálta a közösségi oldalon.

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: LETENYE

Díjazták a legszebb letenyei karácsonyi kirakatokat

2015.01.14

letenye-karacsonyi-kirakatverseny.jpgA kirakatverseny I. helyezettje a Kazay Endre Gyógyszertár lett, akik gravírozott díjat helyezhetnek ki a patika kirakatába. II. helyezést ért el a Kossuth úti Virágkuckó, a III. helyezést megosztva a Mezőgazdasági Bolt és a Tutika ABC nyerte el.

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: LETENYE