Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

BULVÁR

 

Cikkek

Hun van ebbe' a tank? - Jenő és a drón

2015.12.18

dron-video.jpgEz mennyi benzint eszik - kérdezi Jenő, amikor először látott drónt.
- Valamivel menni köll neki!

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: BULVÁR

Magyar fejlesztésű alkalmazás oldhatja meg a szerelemlakatok problémáját

2015.12.15

smart-love--loks-android.jpgMagyar fejlesztésű alkalmazás oldhatja meg azoknak az európai városvezetőknek a gondját, akik a szerelmesek által elhelyezett lakatok környezetre, és építményekre egyaránt ártalmas problémájával küzdenek évek óta.

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: BULVÁR

Kétmillió izzóval világította ki birtokát egy horvát család

2015.12.08

karacsonyi-haz-kivilagitas-1.jpgCsaknem kétmillió izzóval öltöztette karácsonyi fénybe házát és udvarát egy család Horvátországban, a kivilágított birtokra mintegy 80 ezer turistát várnak.

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: BULVÁR

Megoldódott a repülő autók rejtélye!

2015.11.30

repulo-autok.jpgTöbb millióan látták azt a videót, amin egy kereszteződésben egyszer csak mintha valamibe beleakadtak volna, felrepültek az autók. A megoldás pofonegyszerű.

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: BULVÁR

Nofertiti sírja - A radarvizsgálatok szerint 90 százalék, hogy "valami van a falak mögött"

2015.11.28

nofertiti.jpgA legújabb radarvizsgálatok első eredményei szerint 90 százalék, hogy valami van Tutanhamon sírjának falai mögött - jelentette be szombaton Mamdúh ed-Damáti egyiptomi műemlékvédelmi miniszter Luxorban.

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: BULVÁR

Hosszú Katinka doppingvád miatt perel

2015.11.18

hosszu-katinka.jpgHosszú Katinka ötszörös világbajnok úszó beperelte az őt doppingolással vádoló Casey Barrett újságírót, illetve a Swimming World Magazine kiadóját. A swimswam.com híradása szerint a tavaly a világ legjobb úszójának választott magyar versenyző rágalmazás miatt nyújtott be keresetet az Arizona kerületi bíróság phoenixi hivatalához, mivel a beperelt kiadó ottani székhelyű.

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: BULVÁR

Biciklis férfit találtak a a tatai Öreg tó iszapjában - Videóval

2015.11.09

biciklis-ferfi-tatai-oreg-to-iszap.jpgA tatai Öreg tó iszapjában találtak rá egy idős férfire szombaton aki azt mondta, hogy egy drótszamarat talált a vízben.
Bement érte, de a vízből nem tudott kijönni, mert derékig elsüllyedt.

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: BULVÁR

Hatalmas magyar cicás siker a malmöi macska-világkiállításon

2015.11.04

vilaggyoztes-magyar-macska.jpgA Magyar Macskások Egyesülete adta hírül, hogy a malmöi macska-kiállításon az civil szervezet tagjainak macskája nyerte el az egyik világgyőztesi címet.

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: BULVÁR

Előkerült a videó - Így törték ripityára a 400 milliós LaFerrarit

2015.11.04

la-ferrari-crash-1.jpgA múlt héten Budapesten a Váci úton három parkoló autónak ütközött egy 400 milliós LaFerrari. Most előkerült az ütközésről készült videó is.

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: BULVÁR

400 milliós LaFerrarit törtek össze Budapesten - Videó

2015.10.31

la-ferrari-crash-1.jpgA luxus sportkocsi maximális sebessége 370 km/óra. Az autót először a 2013-as Genfi Autókiállításon mutatták be, az ára potom 1,3 millió eurónál kezdődik.

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: BULVÁR

Lopás és vesztegetés miatt Lagzi Lajcsi bilincsben - Fotók

2015.09.24

lagzi-lajcsi-bilincs-1.jpgA lopás és vesztegetés gyanúja miatt őrizetbe vett Galambos Lajost, művésznevén Lagzi Lajcsi zenészt 2015. szeptember 24-én rendőrök kísérik a Budaörsi Járásbíróságra, ahol előzetes letartóztatásáról döntenek.

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: BULVÁR

Magyar szépség lett a világ legjobb női basszusgitárosa

2015.08.31

magyar-lany-basszusgitar-muck-eva.jpgA 21 éves egyetemista zenészcsaládból származik, azt mondja, azok a legjobb fellépések, amikor szüleivel és két ikertestvérével zenélhet együtt.

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: BULVÁR

Élő interjú közben lőttek agyon két tévést Virginiában - Videóval

2015.08.26

elo-adasban-lottek-le.jpgA CNN hírtelevízió leányvállalata, a roanoke-i központú WDBJ két munkatársára, a 24 éves Alison Parkerre és a 27 éves Adam Wardra legkevesebb nyolc lövést adott le a támadó. Az elkövetőt, akinek arcáról a földre hullott kamera elmosódott felvételt készített, keresi a rendőrség.

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: BULVÁR

Csillaghullás a Balaton felett

2015.08.12

balaton-csillaghullas.jpg

 

Fiatalok nézik a csillaghullást a Balaton-parton, Zamárdiban 2015. augusztus 11-én. MTI Fotó: Sóki Tamás.

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: BULVÁR

Borbás Marcsi és a Gasztroangyal nevében vernek át idős embereket

2015.07.29

borbacs-marcsi-gasztroangyal.jpgMegint kaptunk leveleket, melyekben jeleztétek, hogy most éppen Pécs környékén járnak azok a csalók, akik a nevemmel és a Gasztroangyal ismertségével visszaélve pénzt csalnak ki idős emberektől.

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: BULVÁR

A szaúdi herceg eljótékonykodta a 32 milliárd dolláros teljes vagyonát

2015.07.06

elajandekozta-teljes-vagyonat.jpgAlwaleed Bin Talal szaúd-arábiai herceg teljes vagyonát eljótékonykodta, mondván ő akar lenni az arábiai Warren Buffett, aki korábban szintén elajándékozta vagyonát jótékony célokra.

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: BULVÁR

14 milliós bírság a TV2-nek az Éden Hotel miatt

2015.06.25

tv-2-botrany.jpgA médiatanács vizsgálatot indított az ügyben. A TV2 egy héttel korábbi közleményében elismerte hibáját és elnézést kért a valóságshow egyik adásában képernyőre kerültek miatt. Kijelentette, hogy kész műsorpolitikájának felülbírálására, és mérlegeli, hogy a jövőben indít-e hasonló jellegű valóságshow-t.

 

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: BULVÁR

Egészségtelenül vékony modell miatt tiltottak be egy reklámot

2015.06.05

vekony-modell.jpg

Az Yves Saint Laurent túlságosan vékony modellekre építő kampányai ellen már korábban is petíció indult, mondván, hogy a többi nő önképére nézve káros, ha lehetetlenül vékony nőket állítanak példaként.

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: BULVÁR

Az év fagylaltja - Az opera royal győzött 2015-ben

2015.06.02

az-ev-fagylaltja-2015.jpgA belga csokoládéból készült, mogyorós ostya-törmelékkel és fehér csokoládéval rétegelt, opera royal elnevezésű fagylalt érdemelte ki Az év fagylaltja 2015 címet Soltvadkerten, ahol hétfőn több mint 80 alkotás közül választotta ki a győztest a zsűri a Szent Korona Cukrászdában.

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: BULVÁR

Három év felfüggesztett börtönbüntetés a kóbor kutyák által megölt kisfiú ügyében

2015.05.30

kobor-kutya-megolt-kisfiu.j-0-pg.jpgA 4 éves Ionut Anghel Bukarest egyik parkjában játszott, amikor nagymamája felügyelete alól kikerülve, egy közeli elhagyott telekre tévedt testvérével. Kóbor kutyák támadták meg őket, bátyjának sikerült elmenekülnie, de a 4 éves kisfiút halálra marcangolták a gazdátlan ebek.

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: BULVÁR

Végleg eltávolítják a 45 tonnányi szerelemlakatokat a párizsi gyalogoshídról

2015.05.29

szerelemlakat.jpgA hídkorlát rácsozata azonban tavaly júniusban egy 2,4 méteres szakaszon leszakadt a lakatok súlyától. A hidat, ahonnan az egyik legszebb kilátás nyílik Párizsra, akkor egy időre le is kellett zárni. Személyi sérülés ugyan nem történt, de a városvezetés most úgy látja, hogy a rácsozat folyamatos rongálódása veszélyezteti a látogatók biztonságát, ezért hétfőtől valamennyi lakatot eltávolítják a hídkorlátról.

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: BULVÁR

Fagyizással ünnepelt a zalai Miss Zsaru

2015.05.24

miss-zsaru-pavlicz-izabella.jpg12 hétig szigorúan diétázott, az utolsó napokban már vizet is alig ivott, viszont nagyon sokat edzett. Így készült a Miss Zsaru versenyre a keszthelyi rendőrség főhadnagya. Pávlicz Izabella nemcsak a legfittebb rendőrnő címet szerezte meg, hanem kategóriájában megnyerte a Bikini Fitness Modell versenyt is.

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: BULVÁR

Hétszeres gyilkosság történt egy vajdasági lakodalomban

2015.05.17

lakodalom-gyilkossag.jpg

 

A közlemény szerint a férfi egy vadászpuskából több lövést adott le a 25-74 éves áldozatokra. A belügyi tárca szerint feltételezhetően "megromlott családi viszonyok" állhatnak a tragédia hátterében.

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: BULVÁR

Fura eső esett Magyarországon! Sokkoló fotók!

2015.05.16

szennyezett-eso-1.jpg

Amint elállt az eső, hát mit mondjak: a látványtól igencsak meglepődtem, ilyet még nem tapasztaltam! Hogy milyen anyag úszkál a víz tetején, fogalmam sincs.

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: BULVÁR

A kialvatlanság krízishelyzetben megnehezíti a döntéshozatalt

2015.05.09

alvaskutatas.jpg"Adataink azt mutatják, hogy bármennyire is küzd valaki, hogy jó döntést hozzon, az alvásdeficit olyan változásokat idéz elő az agyában, amelyek lehetetlenné teszik, hogy helyesen reagáljon a változó körülményekre" - hangsúlyozzák a tanulmány szerzői.

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: BULVÁR

Hol a hiba? Ütős poszt a Facebookon

2015.04.23

utos-facebook-poszt.jpg„Nem vagyok előítéletes. Mindenki azt csinál, amit akar. De az mégiscsak abszurd, hogy végig kell nézem ilyesmit” – kezdődik a férfi bejegyzése.

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: BULVÁR

Egy nyaggató anya gyermekei többre viszik az életben

2015.04.18

nyaggato-anya.jpgLehet, hogy most gyűlöli a lányod, hogy mindenfélével nyaggatod, de később meg fogja köszönni Neked. Egy új kutatás szerint sikeresebbek azoknak az anyáknak a gyermekei, egészen pontosan a lányai, akiket sokat nyaggatnak.

 

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: BULVÁR

Az elváltak körében magasabb a szívroham kockázata

2015.04.17

valas.jpgAzt már korábban megállapították, hogy egy szeretett lény halála nagy mértékben növeli a szívroham kockázatát. A Duke Egyetem kutatócsoportja most hasonló összefüggést mutatott ki a válásról.

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: BULVÁR

Rendőrgyakornok nyerte a telt nők versenyét

2015.04.16

sophia-adams.jpg

A pályázaton csak olyan lányok indulhattak, akiknek melltartókosara nagyobb a D méretnél. Sophia Adams például 85K melltartókat visel.

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: BULVÁR

Megverték az M1 állami hírtévé műsorvezetőjét

2015.04.14

borsa-miklos-mtva-megvertek.jpgÁllítólag a munkája miatt támadták meg Balatonfüreden Borsa Miklóst az M1 állami hírtévé műsorvezetőjét. A támadók először azt kérdezték, hogy ő mondja-e a híreket, majd rátámadtak és megverték.

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: BULVÁR